In 2020 vormde een wandeling door 'Park Holthuizen' de aftrap voor de zomeractiviteiten van GroenLinks Lingewaard. Nu, op 28 juli 2023 gaan we in de herhaling. Hoewel? Niets wat je twee keer doet is ooit hetzelfde!

Allereerst wordt het nu een rondje langs en over 'Landgoed Groot Holthuysen'. Maar, niet alleen de naam is veranderd. Op en rond het Landgoed kom je altijd weer wat nieuws tegen. Dat gaan we zien. En ook wat ogenschijnlijk hetzelfde is gebleven, is de moeite waard om nog eens goed te bekijken. Het is echt niet te vaak als je hier eens in de drie jaar een rondje gaat draaien. Veel mensen, zoals onze gids Helmut, doen het meerdere keren in de week. Op Landgoed Groot Holthuysen raak je niet uitgekeken!

Het startpunt van de wandeling is op de speelplaats vóór de huizen Holthuizerdreef 6, 8 en 10. Of het nou regent of niet: daar zie je een rode paraplu. En als je die ziet, weet je dat je goed zit. Na afloop van de wandeling kan, wie dat wil, in de tuin van Helmut de opgedane indrukken laten bezinken onder het genot van bijvoorbeeld een helder biologisch biertje.

Zien we je dan? Graag aanmelden via groenlingewaard@gmail.com