Op maandag 23 maart 2020 organiseert het bestuur van GroenLinks Boven Betuwe voor haar leden in Lingewaard, Overbetuwe en Neder-Betuwe de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) in Park Lingezegen. Je bent hierbij van harte uitgenodigd! We beginnen de avond met soep en broodjes. Na de ALV geeft Marc Siepman zijn lezing ’Draai de stikstofkraan dicht’. Ook geïnteresseerde niet-leden zijn bij deze thema-bijeenkomst van harte welkom! We sluiten de avond af met een borrel.

Datum: 23 maart 2019

Plaats: Landerij De Park, De Park 12, Elst

Route: www.landerijdepark.nl

Programma ALV:

17.45u Inloop leden

18.00-18.30u Soep met broodjes

18.45-20.00u ALV (agenda en stukken volgen)

Themabijeenkomst:

20.00u Inloop gasten

20.15-21.45u Lezing Marc Siepman ’Draai de stikstofkraan dicht!’

Marc vertelt over de natuurlijke stikstofkringlopen en wat verstoring ervan voor gevolgen heeft voor de biodiversiteit, onze gezondheid en het klimaat. Zolang de stikstofkraan openstaat zullen de problemen steeds groter worden. Wat zijn échte oplossingen? Daarover gaan we met elkaar in discussie. Wat kunnen wij, als burgers maar ook als politici, doen om dit serieuze probleem in onze eigen omgeving aan te pakken?

21.45-22.30u Borrel en napraten

Graag van te voren opgeven, dan hebben we een indicatie hoeveel mensen we mogen verwelkomen: bestuur.glbovenbetuwe@gmail.com