Met een enthousiaste groep GroenLinksers en PvdA-ers hebben we in Café Het Moment onze campagne-aftrap gehad. Er was veel positieve energie en de eerste toezeggingen om mee te helpen zijn binnen, top! Lees hieronder wat onze plannen zijn, en bedenk waar je aan mee zou willen doen. Iedereen met een GroenLinks-PvdA hart is welkom!

Posters (wat kun je thuis doen)

Om goed zichtbaar te zijn, is het belangrijk dat er op veel plekken in Lingewaard posters hangen. In de bijlage vind je al onze posters afgebeeld. Ze zijn beschikbaar in de formaten A1, A2 en A3. Wil je een poster ophangen? Stuur een mail met je adresgegevens, geef aan welke poster in welk formaat je wilt ophangen, dan wordt die (zolang de voorraad strekt) misschien wel bij je thuis afgeleverd. 

Huis-aan-Huis (samen op stap)

In groepjes van twee of meer leden en sympathisanten gaan we langs de huizen om mensen op te roepen om te stemmen, liefst op GroenLinks-PvdA. Dit doen we in de weekends in oktober. In november organiseren we nog tweemaal een evenement en we gaan op verschillende plaatsen zwerfvuil rapen. Wil je meedoen, of wil je meer informatie, stuur dan een mail met je adresgegevens (en telefoonnummer) en we nemen contact met je op.

Meedoen of meer informatie?

Stuur een mail met je gegevens naar groenlingewaard@gmail.com  of naar lingewaard@pvda.nl (gericht aan het campagneteam GroenLinks-PvdA Lingewaard) en schrijf op waar je aan mee zou willen doen of welke vragen je hebt over de campagne-activiteiten. Uiteraard word je via deze website, Facebook, X en Instagram ook op de hoogte gehouden.