Nieuws

Nog meer bedrijventerreinen?

Bedrijventerreinen waren afgelopen jaren niet vol te krijgen. Gronden werden afgewaardeerd, de specifieke bestemming soms veranderd. Inmiddels lijkt het iets beter te gaan met de economie, maar er zijn ook al ‘winstwaarschuwingen’. Ons college neemt een sprong voorwaarts en wil onderzoek doen naar nieuw aan te leggen bedrijventerreinen. Reden tot het stellen van vragen.

Lees verder

Goede voornemens? Kom erbij!

Aarde, natuur en mens, dat is waar GroenLinks in Lingewaard voor gaat. Daar werken we ook in 2020 weer aan! Doe je mee? Wil je ons team versterken? Kies wat jou het beste ligt: van meedenken tot samen iets organiseren, achter de schermen informatie over een onderwerp delen of juist actief het woord voeren voor GroenLinks. Politiek is leuk en verandering is hard nodig! 

Lees verder

Gezellige feestdagen!

Wij gaan er even tussenuit om te ontspannen met familie en vrienden. Namens de fractie wensen we iedereen gezellige feestdagen en een energiek groen nieuwjaar toe!

Veilige oversteek voor snelfietsers bij Ressen

Bij het ontwerp van het RijnWaalpad (snelfietspad) werd door Fietsersbond, de Dorpsraad Ressen en GroenLinks al aangedrongen op een tunneltje in het talud om snel en veilig de Ressensestraat over te steken. Dit gebeurde helaas niet. Inmiddels is er een tijdelijke oplossing voor de Ressensestraat. GroenLinks stelde opnieuw vragen...

Lees verder

Voor elke Nederlander een boom

herfst

GroenLinks en SP doen in de Tweede Kamer een voorstel voor een Nationaal Bomenplan. De partijen willen in Nederland 100.000 hectare bomen extra planten. 

Lees verder

Pagina's