Hieronder lees je wat we gaan doen, plus waar en wanneer je op straat, in de wijk of op de markt  -maar ook digitaal- kunt aansluiten. Hoe meer mensen, hoe beter de zichtbaarheid van GroenLinks! We zijn trouwens ook tweemaal digitaal te raadplegen.

Stem je al GroenLinks en loop je graag met ons mee? Als je meeloopt zorgen we voor een groen jasje en een warme drank na afloop. Kijk hieronder bij het schema over Huis-aan Huizen. Tot ziens! Inge, Chantal, Lianne, Tamara, Frans, José, Helmut, Lisette, Dirk, Arianne, René, Okke, .... en jij?

hbbh
Agenda campagne 2022

Wil je meer van ons weten? Check dan in de agenda wanneer we in de buurt aan het flyeren zijn of kom naar onze digitale informatiebijeenkomst via zoom op maandagavond 7 februari of 7 maart tussen 19:00 en 19:30 uur. De zoomlink vind je in de agenda en je hoeft je niet aan te melden.

Raamposters aanvragen Hoe meer posters we samen door Lingewaard ophangen, hoe zichtbaarder we zijn en hoe meer we op het netvlies van onze potentiële kiezers staan. Inspireer je omgeving om op GroenLinks te stemmen! Alle leden krijgen een A2 en een A3 raamposter thuisbezorgd. Wil je er meer, mail het ons en het komt in orde. 

Tip: Check onze socials Facebook, Twitter, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven.