Kan onze voedselproductie anders? Kun je een voedselsysteem opzetten waarin planten en dieren elkaar aanvullen? Wat levert dat op? De film nodigt uit tot discussie. Over wat er haalbaar is in deze tijd en met onze groene ruimte. Met onze eisen aan goede voeding en een gezond milieu.

John en Molly, met hun medewerkers en vrijwilligers zijn heel gelukkig met het resultaat van hun inspanningen.

Uit een recensie: "Prachtig, eerlijk en soms ook hard. Maar dat is de natuur ook. Mooi om de kracht van natuur in zijn volle glorie te zien. Dit is de toekomst en zodra we als mensheid klaar zijn om ons steentje bij te dragen zullen meer boeren dit voorbeeld kunnen volgen. Hoopgevend."

  • Datum vrijdag 18 september 2020
  • Inloop vanaf 19.30, start programma om19.45 uur (geen pauze ivm corona)
  • Einde film rond 21.45 uur 
  • Napraten met een drankje en boekenmarkt tot 22.30 uur
  • Locatie De Kuul, Wagenweg 12e in Huissen

Ook uitgenodigd zijn: Voedselbos De Waalgaard, Zelfoogsttuin De Brouwketel, Doornik Natuurakkers. Zij gaan graag in gesprek en delen hun verhalen met je. Boekhandel De Toren van Bemmel neemt een selectie boeken mee die met het thema van de avond te maken hebben.

In verband met de corona-richtlijnen van het RIVM is slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Daarom graag van tevoren opgeven per mail: groenlingewaard@gmail.com. Vermeld naam, e-mailadres en telefoonnummer van elke persoon. Deze gegevens worden na 14 dagen definitief vernietigd.

Krijg jij, of een huisgenoot, last van ziekteverschijnselen zoals hoesten, kuchen, verhoging (zie hieronder), verzoeken wij je zo spoedig mogelijk af te melden. Dan kunnen we iemand anders met jouw plaats(en) blij maken. Op de dag zelf graag bellen naar Inge: 06 -167 640 64

rivm richtlijnen
RIVM richtlijnen