Acteur Leonardo DiCaprio reisde de hele wereld over om de prachtige en woeste natuur in beeld te brengen, en met wetenschappers en politici te praten over de bedreigingen door klimaatverandering. In de aanloop naar de Europese Verkiezingen vertoont GroenLinks deze film eenmalig in het Dominicanenklooster aan de Stadsdam in Huissen, op 17 mei om 19.30 uur. Toegang is gratis. Wel graag aanmelden in verband met het beperkte aantal zitplaatsen!

GroenLinks Lingewaard en Overbetuwe nodigen je uit voor een inspirerende avond met sprekers, het vertonen van de aangrijpende film ‘Before the Flood’ en een drankje na afloop. Klimaatverandering, hoe we dit kunnen tegengaan en of we ons daar druk om moeten maken, is een belangrijk thema voor de Europese Verkiezingen op 23 mei 2019. Wij kunnen het verschil maken door dan onze stem VOOR VERANDERING te laten horen. 

Boekhandel Toren van Bemmel is in de pauzes aanwezig met een boekenkraam. Je kunt er allerlei boeken inzien en bestellen over klimaatverandering en over hoe je zelf een steentje bij kan dragen aan het verminderen van de effecten. Ook het spiksplinternieuwe 'Klimaatmanifest, hoog tijd voor een doorbraak in Europa’ van Bas Eikhout is er te koop.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar groenlingewaard@gmail.com of via Facebook: GroenLinksLingewaard.