Zo is het zonder veel leeswerk duidelijk wat de partij wil bereiken. Voor mensen die niet van lezen houden of de taal nog niet helemaal onder de knie hebben. 

Lijsttrekker Inge Sloot: “Iedereen verdient dezelfde kansen om mee te doen in onze samenleving. Dat geldt zeker voor het democratisch recht om te stemmen. Politiek gaat over belangrijke beslissingen die alle inwoners in de gemeente raken. Daarom is het belangrijk dat iedereen die mag stemmen, zich goed kan informeren.”

In het verkiezingsprogramma ‘Naar een beter klimaat’ staat uitgebreid beschreven wat de idealen van GroenLinks Lingewaard zijn. Onder andere dat iedereen ertoe doet en mee kan doen. Aandacht voor taal en laaggeletterdheid is een van de speerpunten in ons welzijnsbeleid.

Door de folder, met veel foto’s en weinig tekst, is snel te zien waar GroenLinks voor staat. Inge Sloot: “Zo zijn we bereikbaar voor iedereen. En zo kan iedereen meehelpen om Lingewaard menselijk, eerlijk en duurzaam te maken.”

Met de folders als gespreksonderwerp gaan we in de verschillende kernen op pad. Kijk in onze agenda wanneer we in de buurt zijn als je er meer van wil weten.

flyer2x