Veel mensen zoeken een woning. Er wordt ook gebouwd. Maar past dat allemaal wel bij elkaar? De een wil snel een woning en heeft weinig ruimte nodig. Dan is een tiny house een oplossing. De ander wil met meer mensen wonen, zoals in een verbouwde boerderij. Of in een hofje wonen, zelfstandig, in nabijheid van anderen. Of dicht bij de kinderen, in een mantelzorgunit in de tuin. Of investeren in de toekomst met een energieneutraal huis… 

Deze thema-avond geeft veel informatie over alternatieve woonvormen, en de gelegenheid om daarover met ervaringsdeskundigen van gedachten te wisselen.

“ leuk om met ervaringsdeskundigen van gedachten te wisselen ”

Het programma begint in De Kapel met een presentatie (filmpjes en interviews) over de drie thema's

  1. Wonen met zorg
  2. Energiebewust wonen
  3. Milieu- en natuurbewust wonen

Na de presentaties zijn er drie gesprekstafels: in een kleinere groep is er de mogelijkheid om na te praten met ervaringsdeskundigen over het onderwerp naar keuze. En om een afspraak te maken voor een rondleiding op een later tijdstip. 

We sluiten de avond gezamenlijk af in De Kapel, of bij mooi weer buiten, met een terugkoppeling van de drie gesprekstafels. Daarna is er gelegenheid om na te praten met een drankje. 

  • Datum 28 september 2020
  • Plaats: Dominicanenklooster, Stadsdam 1, Huissen
  • Inloop 19:15 uur, start programma (deuren sluiten) 19:30 uur
  • Napraten met een drankje rond 21:30 uur
  • Aanmelden verplicht ivm corona

Op dit moment is de zaal volgeboekt. Je kunt je hieronder nog aanmelden voor de wachtlijst. Als mensen zich afmelden, bijvoorbeeld vanwege corona-gerelateerde klachten, is er misschien toch nog plek voor je.

Aan welke gesprekstafel wil je of willen jullie deelnemen?

Bovenstaande gegevens worden twee weken na de bijeenkomst definitief vernietigd.

Heb jij, of een huisgenoot, op de dag zelf ziekteverschijnselen zoals hoesten, kuchen, verhoging (zie hieronder), verzoeken wij je af te melden.

rivm richtlijnen