Toekomstzaaiers gezocht!

Op zondag 21 oktober om 14.00u gaan we bij Doornik Natuurakkers weer Toekomst Zaaien! Iedereen kan meedoen met het inzaaien van spelt op een van de akkers. Jong of oud, ervaren of leek. In een lange rij lopen we over het land en strooien het zaad voor ons uit. Daarna kan je Doornikse broden proeven, gemaakt van allerlei graansoorten van de akkers, en appelsap van oude hoogstammen uit eigen boomgaard. Bijenhouders komen in het 'Natuurleslokaal' vertellen over het belang van biodiversiteit voor de bijen. Zaai je mee? 

Het Toekomst Zaaien is op zondag 21 oktober en start vanuit het 'Natuurleslokaal' om 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Laarzen aanbevolen!

Doornik Natuurakkers ligt tussen de Waaldijk, de Zandsestraat en de Vossenpelsestraat in Bemmel. Kom bij voorkeur op de fiets. Kom je met de auto dan kun je die kwijt op een van de parkeerplaatsen van Park Lingezegen, te herkennen aan blauwe borden. Kom je vanuit Lent: aan de Vossenpelssestraat tussen de nummers 38-40, kom je vanuit Bemmel: ter hoogte van Zandsestraat 5. Van daaruit volg je lopend de wegwijzers naar het 'Natuurleslokaal’. 

Meer info: http://www.toekomstzaaien.nl/actueel/zaaien-bij-doornik-natuurakkers-in-bemmel

FotoLiesbeth Sluiter, Doornik Natuurakkers 2014