Daarvoor willen we jouw inbreng graag horen. Doe mee met een van onze zomeractiviteiten en laat van je horen, ook als je geen lid bent van GroenLinks. Heb je vragen of mooie ideeën? Grijp je kans!

  • Op zondag 15 augustus van 14.00 - 15.00 uur lopen we met José en Arianne een deel van het Steenoven- en Hofstedepad. Een rondje in de polder van Angeren, met na afloop een drankje of ijsje.
  • Op woensdag 1 september gaan we vanuit Bemmel met Lianne op de fiets Park Lingezegen verkennen, van 14.00 tot 16.00 uur. Daar geldt zwaan-kleef-aan op bepaalde punten, en een pauze met een drankje.
  • Op zondag 5 september gaan we picknicken in een Gendtse boomgaard, van 12.00 - 14.00 uur. We bedenken mooie plannen voor Lingewaard en nemen wat lekkers te eten en drinken mee.

Meer info vind je in onze agenda.

Wil je met ons mee wandelen of fietsen? Of alleen op een klein stukje van een route aanhaken? Of tijdens de picknick mooie plannen bedenken? Geef je op via groenlingewaard@gmail.com en we zorgen dat je alle informatie krijgt, mét de plaatsen en tijden om aan te haken.