Chantal zet zich in voor goed onderwijs. “Door de jeugd kritisch te leren nadenken, geef je ze eerlijke kansen.” In haar vrije tijd is Chantal graag samen met haar kinderen en vrienden, of geniet ze van muziek. Ze houdt van pubquizzen en leeft zich graag uit bij activiteiten van het Bemmelse carnaval. Ook kan ze enorm genieten van een goede (Netflix)serie of een boek. 

“ de wereld staat voor vele uitdagingen, laten we beginnen in Lingewaard ”

Chantal: Ik ben geboren en getogen in Bemmel. Na tien jaar weg te zijn geweest, ben ik bewust teruggekeerd om mijn eigen kinderen ook hier te laten opgroeien. Lingewaard is uniek: de betrokkenheid van de mensen, de diversiteit van de verschillende kernen, veel groene ruimte en natuurlijk het rivierenlandschap met de uiterwaarden.

Als raadslid wil ik mij ervoor inzetten dat we zuinig zijn op de waarden van Lingewaard. Door te blijven zorgen voor elkaar. Door passende woningen in te richten voor iedereen, zodat ouderen kunnen blijven en jongeren hier kunnen terugkomen. En door uiteraard duurzaam, klimaatadaptatief en natuurpositief handelen als norm te stellen.

Campagnefilmpje Chantal Crijns 2021 Afspelen op YouTube