Ik woon samen met mijn echtgenote in Huissen, op de Zilverkamp. In 2011 ben ik toegetreden tot de steunfractie van GroenLinks in Lingewaard. Reden was de opstelling van de raadsleden in de raad. Mijn stemgedrag was vroeger ARP of PvdA, en daarna PPR. Uiteindelijk bleef ik stemmen op GroenLinks.

Ik vind belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de samenleving. Zowel op het gebied van het milieu domein, als op het sociale domein. Nu wil ik op de achtergrond mijn steentje bijdragen aan het bestuur van de afdeling. Voorlopig zal dat het secretariaat zijn.

Ik ben dagelijks buiten te vinden, lopend of op de fiets. Ik loop graag door de uiterwaarden en de bossen, en fiets ook graag door het buitengebied van de regio Arnhem-Nijmegen. Jammer genoeg leven we in deze regio in een gebied met veel luchtverontreiniging. Enerzijds vanuit de randstad, anderzijds vanuit het roergebied. Dat is een minpuntje aan deze regio. Dat is ook de reden dat de klimaatmaatregelen zo belangrijk zijn.

Voor wat betreft het sociale domein vind ik dat we goed in de gaten moeten houden hoe het beleid uitwerkt in de praktijk van alle dag. Het beleid kan nog zo mooi worden opgeschreven, uiteindelijk gaat het erom wat de burger er van merkt, dus hoe het uitwerkt.

Mailadres: secretaris@groenlinksbovenbetuwe.nl