Inge Sloot:

De afgelopen tijd zijn mijn werkzaamheden buiten de politiek dermate toegenomen dat ik onvoldoende tijd en energie kan vrijmaken voor de zeer verantwoordelijke rol als raadslid. Het is voor mij een moeilijke beslissing, maar ik geloof dat het eerlijk is naar de partij en de inwoners van Lingewaard toe. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruikmaken om mijn oprechte dank uit te spreken aan alle betrokkenen. Het was een eer om de belangen van onze gemeenschap te mogen behartigen en samen te werken met vele gepassioneerde mensen. 

Mijn dank gaat uit naar mijn collega's binnen GroenLinks Lingewaard, raadsleden en PA-leden van andere partijen, de inwoners van de gemeente en alle organisaties en alle ambtenaren die zich dag in dag uit inzetten voor een beter Lingewaard. Jullie enthousiasme en toewijding hebben me geïnspireerd en gemotiveerd.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn collega Arianne Nas met haar betrokkenheid bij de gemeenschap en kennis  van lokale kwesties de rol van raadslid de komende twee jaar op zeer integere wijze zal vormgeven.Nogmaals, mijn oprechte dank voor de samenwerking en het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld. Hoewel ik mijn rol als raadslid neerleg, blijf ik betrokken en zal ik de voortgang van GroenLinks Lingewaard met warme belangstelling volgen.

Hartelijke groet, Inge Sloot
Fractievoorzitter GroenLinks Lingewaard
inge.sloot@groenlinkslingewaard.nl

 

Arianne Nas:

Ik ben geboren en getogen in Bemmel, getrouwd, twee kinderen, drie kleinkinderen. Ik heb altijd in het onderwijs gewerkt: volwassenenonderwijs met o.a. anderstaligen en beroepsonderwijs o.a. bij beveiliging en defensie, havo en vwo en uiteindelijk als directeur van het Montessori VMBO in Groesbeek.

Ik ben lid van GroenLinks sinds de oprichting. Na mijn prepensioen ben ik actiever geworden als lid van de Politieke Avonden, naast mijn oppas- en mantelzorgtaken. Ik kan door mijn ervaring en omgaan met veel verschillende perspectieven een bijdrage leveren nu ik -hopelijk- Inge’s plaats in de raad mag innemen. Ik kijk ernaar uit met jullie allen samen te werken aan een sociale en groene gemeente.

Tot snel, met vriendelijke groet,
Arianne Nas
arianne.nas@groenlinkslingewaard.nl