Wil je weten wat onze plannen zijn, en misschien ook meedoen, kom dan naar de kick-off van onze gezamenlijke campagne op zaterdagmiddag 7 oktober in Café Het Moment in Huissen. Inloop vanaf 14:45 uur met koffie of thee, start programma 15:00 uur en afsluiting met een drankje rond 16:00 uur.

Na een kort kennismakingsrondje, vertellen fractievoorzitters Inge Sloot (GroenLinks) en Sylvia Swart (PvdA) over onze gezamenlijke doelen en de kracht van onze samenwerking. Verder komt er een toelichting op de geplande campagne-activiteiten. Je kunt je daar ook meteen op inschrijven, want met veel enthousiaste vrijwilligers bereiken we meer! Na afloop proosten we op een goede campagne en krijg je al een mooie poster naar keuze mee.

Fijn als je er op 7 oktober bij kunt zijn! Meld je aan bij groenlingewaard@gmail.com of lingewaard@pvda.nl en neem gerust iemand mee die onze idealen deelt. Mail ons ook als je niet kan komen, maar wel beschikbaar bent voor campagne-activiteiten. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

We kijken uit naar jullie komst op 7 oktober, naar een leuke gezamenlijke campagne en uiteraard naar een heel mooi resultaat op 22 november!

Campagneteam GroenLinks-PvdA Lingewaard

visual glpvda