ZOMERACTIVITEITEN

Vrijdagavond 28 juli 19:30-20:30 uur wandeling door Landgoed Groot Holthuysen, Huissen. Op en rond het Landgoed kom je altijd weer wat nieuws tegen! Onze gids Helmut Rauschenberg wandelt er vrijwel wekelijks; hij kent de mooiste paadjes en weet veel te vertellen over de geschiedenis en alles wat er groeit en leeft. Met na afloop nog een drankje voor wie zich opgegeven heeft.

Lees HIER meer.

Zondagochtend 13 augustus 10:30-12:30 uur fietstocht vanuit Bemmel en Huissen door Park Lingezegen. Onze gids Lianne Duiven weet veel over de geschiedenis, kent de mooiste paadjes en is op de hoogte van alles wat er zoal is ontwikkeld. Zij neemt ons mee via een nieuwe fietsroute richting The Colorfield Performance. Met tijd voor een drankje en hapje voor wie zich opgegeven heeft.

Nadere info volgt... houd onze agenda in de gaten.

Met een high-tea namen we afscheid van Lisette Hoes, die vanaf de oprichting betrokken was bij GroenLinks Lingewaard. Veel leuke herinneringen werden opgehaald, aan onze ludieke acties en teruggeblikt op wat we zoal bereikt hebben in de loop van vier raadsperioden. 

Nu zijn we even met vakantie, om daarna weer met veel enthousiasme aan de slag te gaan. Dat wordt vanaf maandag 28 augustus, voor de gemeente Lingewaard én de campagne voor de Tweede-Kamerverkiezingen.

We wensen iedereen een gezellige vakantie toe!

 

high tea