Wandel of fiets je met ons mee? Zin om meer te weten te komen over alternatieve manieren van wonen of te genieten van een geweldige film? Geef je op!

Hieronder lees je meer over onze vijf zomeractiviteiten. Noteer de data vast in je agenda! Introducés zijn welkom, dus neem gerust je maatje, buurman, vriendin, collega of moeder mee. 

In verband met corona graag aanmelden op groenlingewaard@gmail.com met vermelding van het aantal personen. We houden je via de mail op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Avondwandeling Park Holthuizen

Vrijdag 24 juli 20:00-21:30

met Helmut Rauschenberg: ”GroenLinks vroeg me om als 'ervaringsdeskundige' een groep wandelaars door het park te gidsen. Daarvoor heb ik een route gemaakt met als thema Helemaal weg van Huissen!”

Helmut Profielfoto_02.JPG

Wandeling herinrichting Gendtse Waard

Vrijdag 7 augustus 19:00-20:30

met Jos van Betuw: “De Gendtse Waard is een prachtig natuurgebied, met actieve bevers, veel voedsel voor onze ooievaars, de grootste grazers en de kleinste insecten. Op onze wandeling gaan we bekijken hoe ook het oostelijk deel zo mooi ingericht zal worden."

jos van betuw excursie

Fietstocht Park Lingezegen

Vrijdag 21 augustus 10:00-12:30

met Lianne Duiven: “Ik neem je graag mee langs plekjes die misschien nog niet kent en daarna vast nog eens gaat bezoeken. Om te ontdekken, te onderzoeken of in stilte van te genieten!”

lianne fiets

Filmavond 'The biggest little farm'

Vrijdag 18 september 19:15-22:00

aanbevolen door José Bruens: “Een vrolijk, meeslepend verhaal over het verwezenlijken van je dromen en een prachtig voorbeeld van natuurinclusieve landbouw!”

film farm

Thema-avond Wonen voor iedereen!

Maandag 28 september 19:00-22:00

met Frans van Herwijnen: “Inspirerende sprekers nemen ons mee naar het nieuwe wonen gecombineerd met zorg, wonen met aandacht voor natuur, milieu en energie, en wonen in tiny houses.'

ecohuus frans